miercuri, 29 februarie 2012

De ce adultii nu asculta de un mucos?



   Majoritatea oamenilor nu dau importanta cuvintelor spuse de adolescent , pornind de la prezumtia care spune ca toti adolescent mint si ca ei nu au o parere si un caracter bine definit.
   Eu unul vreau sa fiu luat in seama , sa fiu ascultat fiindca am multe de spus ca multi alti adolescent. Nu suport cand lumea se uita la mine si spun “uita-te si la asta , un rocker jegos care numa` rage , se drogheaza si da din cap”. Nu multi pot privi mai departe de aparente.Nu multi se pot uita la mine si sa se intrebe “bai oare asta are ceva de zis ?”.
   Ideea e ca suntem multi si avem un cuvant greu se spus. Daca s-ar asculta si cuvintele noastre(noi copii prosti din ziua de azi) poate, POATE ar fi mai bine , dar apripile multor copii buni cu minte geniala sunt taiate.
   La final de postare am un mesaj pentru generatia tanara dar si pentru adulti:
Fratilor(adolescentii) daca aveti ceva de spus,spuneti cu voce tare sa ne auda ca suntem multi si chiar putem schimba ceva prin tara asta.
Pentru partea matura: Ascultati-ne ascultati-ne parerile cu atentie toti vrem sa comunicam ceva asa ca ascultati-ne parerile si ideile fiindca nu aveti nimic de pierdut ci doar de castigat!
              
            
                                                    Spuneti si ascultati!!

2 comentarii:

  1. gata. te ascult, ca din partea cu măturii :D. Ce idei si pareri ai pentru viitorul tau? ca fiind intr-o chestie sociala (spune-i societate), una culturala (spune-i societate), tehnologica samd (zi-le la toate societate, ca e mai pe scurt si usor) Despre viitorul acestor ani, ce va fi cum veti fi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bugurb in urmatoarele postari o sa am un cuvant de spus si pentru chestiunea sociala si pentru cea culturala cat si pentru cea teologica.In aceasta saptamana imi voi exprima parerea despre aceste subiecte.

      Ștergere