joi, 8 martie 2012

Barierele si Religia


     Aceasta postare s-ar putea sa-i jigneasca pe uni , dar este doar parerea mea personala.


     Trebuie sa iti deschizi ochii spre noi orizonturi.Trebuie sa treci peste toate barierele impuse si sa excelezi.
Nimic nu ti se da degeaba.Pentru fiecare lucru trebuie sa depui un minim de efort.Numai tu ,prin puterile tale, poti sa excelezi.Numai tu te poti emancipa.Trebuie sa inveti sa fii istet si sa te adaptezi.
     Un inadaptat nici o data nu v-a reusi in viata.Tot o data fanatici religiosi plini de stupiditate incearca sa-si impuna prostia lor si asa zisa superioritate fata de cei care nu cred in niste divinitati si care au incredere doar in propriile puteri.Acesti fanatici isi impun singuri bariere peste bariere si „ se bat cu caramida in piept” ca ei asculta voia si ideplinesc dorinta domnului ,  ei sunt copii domnului si ca totul si toti care sunt importiva lui Dumnezeu ar trebui sa dispara de pe fata pamantului.Ei bine dragi enoriasi voi mergeti si va impingeti si va injurati de fiecare data cand mergeti sa atingeti cate o mortaciune cate un sfant sau cel putin o bucata din el.Va impinge-ti si va imbulziti doar pentru ca sa vi se indeplineasca ceva dorinte . Ei bine nu daca atingi o bucata de carne nu ti se va da casa sau nu te vei vindeca de sida , dar poate iti incasezi doua de la vreo baba sau un mos care se impinge prin zona.
      Pana la urma cine este Dumnezeu? In opinia mea dumnezeu este o nascocire a minitii care trebuie sau are nevoie sa creada in ceva.Aceasta nevoie de a crede in ceva ne impiedica sa gandim liber .
      Deci libertatea doar tu ti-o impui .Barierele tu le ridici sau le darami si tu iti impui nivelul de existenta .
                 Tu iti determeni  viitorul , tu decizi daca crezi in ceva inutil sau nu!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu