luni, 26 martie 2012

Invata sa fi fericit!!

  Ma simt ciudat , parca ametit . Simt ca tot ce e in jurul meu se destrama si totul se reduce la nimic.
Orice ating se destrama , ofileste. Gandurile-mi sunt coplesite de amintiri inutile.Incerc sa imi ridic privirea din pamant, dar nu pot.Nu pot fiindca imi este frica sa privesc inainte . Imi e frica de viitor.Imi este frica de ce va urma , dar nu vreau sa traiesc nici in trecut. As vrea sa raman in prezent unde nu e nici rau , nici bine . Totul e amortit si tacut in jurul meu si oarecum imi da mie senzatia de libertate.
   Acum , schimb foaia , imi indrept privirea in fata . Pornesc usor . Pas cu pas invat sa merg in fata . Lumea incepe sa se lumineze . Dintr-un gri intens si lipsit de nuante incep sa vad , incep sa simt si mai ales incep sa redobandesc sentimente. Simt ca traiesc ca un nebun . Simt ca vreau sa fiu ori cine .  Vrau sa traiesc si nu nu vrau sa ma uit in spate sau sa raman pe loc.
   Caut viata si incep sa o pretuiesc. Abia cand iti ridici privirea si vezi lumea care te inconjoara iti dai seama de cine esti  , cine ai fost si cine vei fi. Invata sa mergi mai departe . Invata sa nu regret nimic . Invata sa pretuiesti viata si mai ales invata sa fi vesel , sa zambesti in fata unei raze de soare dupa o zii intreaga de ploaie.

   Invata sa traiesti!

3 comentarii:

  1. Daca vrei sa afli cine esti nu trebuie sa te uiti in jur. Uita-te numai in tine insuti. Atat. Ca sa vezi cine ai fost, tot acolo sa te uiti (ok, mai tragi cu ochiul si la cei din jur, dar asta asa... pentru spectacolul care a fost). Ca sa vezi cine vei fi trebuie sa consulti Oracolul (asta dupa ce stii cine esti).
    Lumea care ne inconjoara este un fel de oglinda... orice reflexie a oglinzii e chestie de geometrie a sticlei aleia... nah, unele deformeaza. Oglinda e de vina, nu tu :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai mugur pana la urma fiecare cu parerea lui si cu convingerile sale corect?

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehe, corect. Cred ca ai dreptate, cand "ridici privirea si vezi lumea care te inconjoara" ai un fel de confirmare a cine esti. Dar parerea si convingerile noastre vin din noi insine, nu din lumea din jur.

    RăspundețiȘtergere